פשוט להכנה ובישול יחסית ארוך.....זה יהיה המתכון שלי לסופ"ש...........
מצרכים
1.5 ק"ג אוסובוקו
פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
סלסלת שמפניון טרי
שקית פטריות מיובשות...אני השתמשתי בפורציני
תבלינים.....מלח ופלפל ע"פ טעמכם
לעסק........קמחו את הנתחים וסגרו את הבשר על סיר לוהט 3 דקות מכל צד.........את הפטריות המיובשות משרים במים חמים ל-10 דקות ושופכים אותם עם המים לסיר הבישול..............מסדרים את הנתחים וממלאים מים עד אמצע גובה הבשר.........מרתיחים ומנמיכים את הגז לאש נמוכה בלהבה בינונית לשעה וחצי......את השמפניון מקפיצים 2-3 דקות במחבת עם מעט שמן זית ומלח אטלנטי......לאחר ההקפצה מכניסים אותם לסיר ובנוסף מוסיפים את הפלפל האדום ......ממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות......בודקים שהבשר רך וזה המדד שהבשר מוכן...צריך להיות רך מאד......מתקנים תיבול מלח ופלפל ומגישים...............
בתאבון
אתה הורג אותנו כל לילה מחדש
השבמחקבעלייייייייי תביא אוסובוקו לשבת
תודה על המתכונים המעלפים
אורנית
כל מילה של אורנית בסלע המתכונים שלך גדולים מהחיים . יש מתכון מיוחד גם לשבת הזאת לילדיי תודה תודה תודה
השבמחקבשמחה ואהבה
מחק