יום שבת, 10 בספטמבר 2011

נשנושי כרובית מטוגנים

בד"כ כשאני מכין כרובית מטוגנת זה ליום שישי בצהריים......ומה שנשאר עולה גם על שולחן השבת.......טעים ומאד פשוט.....ניתן לאכול עם טחינה או סלט ירקות ....מעולה....

פרקו ראש כרובית לפרחים והכניסו לרתיחה עם מלח.....לאחר שרתח תמדדו 5 דקות ותורידו מהאש ושפכו את המים.....

תבלו 2 ביצים במלח ומעט פפריקה מתוקה ומעט פלפל לבן.......לטבול את הכרובית  בביצה היטב ולהעביר לפרורי לחם .....ניתן גם לטבול אחרי הביצה בקמח או רק ביצה....לטגן בשמן עמוק ולהגיש......אחלה תוספת ונשנוש

בתאבון


2 תגובות:

  1. אנונימי10/9/11

    הכל אצלך כל כך פשוט ופשוט טעים

    השבמחק