יום שישי, 16 באוגוסט 2013

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוד ממתכוני האפיה של זוגתי


חומרים ל-40 עוגיות בערך:

100 גרם סוכר לבן
50 גרם סוכר חום
100 גרם חמאה רכה
40 גרם שקדים טחונים
1 ביצה
150 גרם קמח
קורט מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
175 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את שני סוגי הסוכר ביחד עם החמאה הרכה עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
2. מוסיפים את הביצה ו
ממשיכים לערבל שתי דקות נוספות.
3. מוסיפים את השקדים הטחונים וממשיכים לערבל עוד דקה.
4. מנפים לתערובת את הקמח, אבקת האפיה והסודה לשתיה ומשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים לתערובת את השוקולד צ'יפס וממשיכים לערבל עוד חצי דקה.
6. מכניסים את התערובת לקירור למשך חצי שעה לפחות.
7. מוציאים מהמקרר, מגלגלים עוגיות קטנות ומסדרים בתבניות האפייה במרווחים גדולים יחסית (העוגיות משטחות באפיה).
8. אופים ב180 מעלות כ10-12 דק' עד להזהבה.
9. מצננים ואוכלים בהנאה רבה.

אין תגובות:

פרסום תגובה