יום שלישי, 10 ביולי 2012

עוף וקישואים ברוטב עגבניות

אז אשתי כבר לא בעבודה אבל כשהיא בבית צריך להכין לה אוכל טעים לה ולילדים שבחופש

מצרכים

4 נתחי עוף...כרעיים שוקיים
1/2 קילו קישואים מקולפים וחתוכים רבעים....בחרו את הקטנים
3 -4 עגבניות ללא הגרעינים ומגוררים בפומפייה
2 שיני שום כתוש
כפית רסק עגבניות (לא חובה)
3 כפות שמן
תבלינים.........מלח .....פלפל לבן וזהו

לעסק......מכניסים לסיר את כל המצרכים והתבלינים למעט העוף...מוסיפים 3 כוסות מים ומערבבים טוב.......טובלים את העוף במי הבישול (שיצבע קצת) ומעלים לרתיחה......ניתנים לסיר 2-3 דקות על אש חזקה ואז מנמיכים לכשעה בישול על אש בינונית.

חשוב לערבב מידי פעם את הסיר....תתפסו בידיות ולשחק עם הסיר...לא לערבב עם כף כי הקישואים יתפרקו לכם.........חשוב להשגיח שלא יחסרו מים ובסוף הבישול לאדות טוב שיהיה רוטב ששווה לחם טרי

בתאבון


תגובה 1:

  1. אנונימי11/7/12

    יוווווו אמנון אתה מזכיר לי נשכחות סבתא שלי זכרונה לברכה היתה מכינה לנו בדיק כזה תבשיל יחד עם קוסקוס ......זאת היתה הארוחה של שישי בצהריים תודה על מתכון נפלא לפעמים הדברים הבסיסים הכי טעימים

    השבמחק