יום שבת, 24 בדצמבר 2011

תחרות על בסיס עוף - המנה

אני ותחרויות בישול חברים הרעיון לשרוף חצי יום במטבח קורץ לי....הפעם אני ואחי הרוחני השתתפנו בתחרות שהמתכונים מבוססי עוף.....בחרנו אומנם בסוף במנה אחרת לתחרות ...אבל זו הייתה שובת לב ביופיה וטעימה....אבל קטנה מידי לטעמנו.

מצרכים

בטטה חתוכה לקוביות ומקורמלת בתנור עם סוכר חום
בצל אדום קטן קצוץ
חצי שורש סלרי קצוץ ומושרה 5 דקות במים רותחים
פולקה עוף.....לקחתי חתיכה מהשוק ונעצתי בה צלע מהעוף שיהיה יפה וגם יאפשר אחזקה

לעסק.....את הירקות הכנסנו למחבת עם 2 כפות מים, כף סילאן...1/2 כפית שבבי צ'ילי מתוק.....מלח ופלפל גרוס.....הירקות הוקפצו במחבת כ - 4 דקות.......את החתיכה מהפולקה צלינו במחבת עם נוזלי הירקות וסידרנו את הצלחת....

רוצים ללמוד על הערכים התזונתיים של המנה - כאן

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה