יום שני, 26 בספטמבר 2011

ירקות כבושים בסגנון אסייתי

ירקות כבושים תמיד הולך הארוחה.......אנחנו לפעמים מפחדים להכין אותם בבית....אבל תאמת אין פשוט מזה

הפעם הכנתי את הירקות בניחוחות אסיה ויצא מעולה......ניתן להכין ולשמור כשבוע במקרר

אז כך......

חצי כרוב פרוס
פלפל אדום חתוך לרצועות
2 גזרים לרצועות לא דקות מידי
2 פרוסות דקות של לימון

את כל הירקות לקערה ושופכים עליהם מים רותחים ......אחרי 4 דקות שופכים 2/3 מהמים ומערבבים

לתיבול

2 כפות סויה
2 כפות חומץ אורז
מיץ מלימון שלם
כפית סוכר
כפית שומשום שחור קלוי
מלח ע"פ טעמכם....אני שמתי 1/2 כפית

את כל התיבול מוסיפים לירקות ומערבבים היטב.....הכל נכנס לכלי ולמקרר ל - 12 שעות ....ומגישים

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה