יום רביעי, 21 בספטמבר 2011

רק לוקוס מטוגן....אבל מה זה טעים

לשבת אני בישלתי ושאלתי את חמי איך ירצה את הדג?..........מטוגן הוא ענה....כל כך פשוט וכל כך טעים..........

אצתי רצתי ל"דגיה" ולוקוס של 2.5 ק"ג חייך אלי......אז 1/3 הוקפא לשבת הבאה 1/3 בושל בסגנון מרוקאי ו1/3 טוגן......

ממומלץ בחום עם לימון או רוטב צרמלה שלפי שם הבלוג אתם מבינים כמה אני אוהב אותו.......

לעסק....מכינים בלילה מ-2 ביצים ממליחים ומוסיפים קמצוץ כורכום וקמצוץ פלפל לבן......נותנים לנתחי  הדג לנוח 1/4 שעה במקרר בתוך הביצה.......מוציאים ומקמחים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק....נתחים גדולים 3 דקות מכל צד....נתחים קטנים אפילו 2 דקות......ממתינים שיתקרר מעט ומגישים......ניתן גם לאכול קר..

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה