יום רביעי, 25 במאי 2011

עוף צלוי ואננס טרי

בביקור אצל הורי זוגתי.....חמי צרף לי אננס טרי....הפרי ישב אצלי בבית והפיץ ריח ניחוח....לשבת החלטתי לשנות את העוף בגריל וללכת לכיוון המתוק בצירוף האננס

מתכון פשוט ליישום וטעים לאלה.....

מצרכים

2-3 כרעיים או שוקיים
אננס טרי מקולף וחתוך לקוביות של ס"מ*ס"מ בערך.....להוציא את הלב,  הוא לא מתאים ובעל מרקם של עץ
2 תפו"א חתוך לקוביות מעט גדולות יותר מהאננס
כף וחצי דבש
לתבלינים....טיפונת ג'ניגר....כפית פפריקה....2 כפות שמן זית....מלח ע"פ טעמכם

לעסק......כל המצרכים נכנסים לקערה למסז'  עדין ועובר לתבנית.....לתבנית מוסיפים 1/3 כוס מים....מכסים ברדיד אלומניום ומכניסים לתנור ל-45 דקות בטמפרטורה של 180.....

מסירים את האלומניום ומשאירים בתנור להשחמה.....

אצלי לא נשאר זכר מהתבנית :-)......מומלץ

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצהamnon120@gmail.com


תגובה 1:

  1. שרית-ב26/5/11

    נראה מגרה , נהייתי רעבה .........

    תודה ,

    שרית-ב

    השבמחק