יום שבת, 7 במאי 2011

נשנושי פול ירוק

את החטיף הנפלא הזה מגישים בדרך כלל במימונה.....ואז תוך חודש או חודשיים הוא נעלם עד לשנה הבאה....

התמונה צולמה בבית אחותי שטרחה להכין.....אחלה נשנוש...וכל הזכויות שלה :-)

אז לעסק.....מקלפים פול ירוק מ- 2 קליפותיו ומפרקים ל-2 אונות....את הפול מטגנים בשמן עמוק שרתח ואז הונמכה האש (שלא ישרף )....כשמתחיל לשנות גוון מוציאים לנייר סופג......אחרי שמתקרר ממליחים ומכניסים לכלי לאכסון......

אצלי לא מצליח להחזיק יותר מיומיים,  אבל אני מאמין שניתן להחזיקו אפילו שבועיים בהקפאה...

אחלה נשנוש טעים וממכר...

תהנו....


6 תגובות:

  1. שרית-ב7/5/11

    אהבתי , טעים לי .........

    שרית-ב

    השבמחק
  2. אנונימי9/1/12

    שלום

    איך מכינים את זה עם פול יבש?

    תודה
    גבי

    השבמחק
  3. גבי שלום

    זה מתאים לפול ירוק קלוף......לא יתאים לזה פול יבש

    השבמחק
  4. אנונימי12/4/12

    יש משהו דומה עם פול יבש?
    ששת

    השבמחק
    תשובות
    1. פול יבש מבשלים אותו קודם מיבשים ואז מטגנים

      פול ירוק נשנוש עולמי

      חג שמח ששת

      מחק
  5. אנונימי12/3/13

    חבל שאסור לי לאכול פול אוףףףףףףףףףףף יש לי G6PD

    השבמחק