יום חמישי, 19 במאי 2011

רביולי טרי ברוטב שמנת ופטריות

בטיולי בעולם המדהים של מתכונים ופרודוקטים נתקלתי בפסטה טריה של "פסטה דלה קזה" באחד הפוסטים של ששת.....המוצרים נראו מגרים והבטחתי לעצמי שאבדוק אותם.

כאשר הגעתי לרכוש את המוצרים התגלה לי יצרן חביב ובנו שלומד את המקצוע.....בתור אחד ששרוט על מטוס הפנטום........ הבן זכה לעוד חיוך הערצה שהתברר ששירת אומנם לפני שנים ....באותו מקום שאני שומר לו פינה חמה בלב.

קניתי כמה סוגים והיום אני מכין את הנגלה הראשונה רביולי ארבע גבינות ברוטב שמנת ופטריות......ממליץ בחום על הפסטה.....ואמשיך לרכוש שם...

למען הסר ספק לא מקדם מכירות ואת הפסטה קניתי ממיטב כספי...משתף אתכם במוצר איכות פשוט אבל מעולה באיכותו....היורש הקטן כבר למחרת ביקש את הפסטה עם ההפתעות בפנים...

מצרכים

חבילת רביולי ארבע גבינות
שמנת מתוקה.....לצמצם 
2 פיטריות פורטובלו קצוצות ומוקפצות בשמן זית טוב
ענף טימין
עירית קצוצה
פרמזן מגורר

לעסק.....הפסטה הטריה מצריכה בישול מהיר ...להבדיל מפסטה יבשה.....מכינים את הפסטה ומסננים.....במחבת מכינים את הרוטב.....לתוך המחבת שבה הקפצנו את הפטריות מוסיפים את כל הפרודוקטים של הרוטב...ממליחים ומפלפלים ע"פ טעמכם....כאשר הרוטב מוכן...שופכים את הפסטה למחבת ומחממים תוך כדי ערבוב למשך דקה........מכינים צלחת להגשה....מוסיפים את הפרמזן ומקשטים בעירית....

בתאבון...
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצהamnon120@gmail.com


תגובה 1:

  1. אנונימי20/5/11

    קניתי בתערוכת מבשלים כמה וכמה מוצרים . כל אחד חגיגה. והקניה בחנות אצל משה החביב חוויה

    השבמחק