יום חמישי, 19 בינואר 2012

חציל שרוף בטחינה

עוד סלט פשוט להכנה וטעמו מופלא...

לעסק.......חציל בלאדי שנשרף על הגז או על מחבת ישנה שזה יעודה (זה מה שקורה אצלי בשביל לא ללכלך את הגז).....מקלפים את החציל ומשאירים רק את הביפנוכו.

מועכים את החציל ומוסיפים 2 שיני שום כתוש.....כף מיץ לימון.....3 כפות טחינה גולמית...ומלח ע"פ טעמכם....ויש לכם אחלה סלט.

בהצלחה


5 תגובות:

  1. אנונימי9/8/12

    סוף הדרךךך

    השבמחק
  2. אנונימי15/5/13

    האם אתה יכול לפרט בבקשה איך קולים את החציל על מחבת ?
    בתודה מבשלת מאותגרת !

    השבמחק
    תשובות
    1. על האש החזקה ביותר......מחבת יבשה......מניחים ומסובבים עד שהחציל קלוי היטב

      זמנים תלוי בגודל החציל

      מחק
  3. אנונימי18/7/14

    יצא מעולה! מאמצת את המתכון :)

    השבמחק