מי שקורא את מתכוני הבין כנראה שאפייה זה לא אני.....אצלנו זוגתי היפה והאופה בבית...מזה זמן אני לוחץ עלייה לכתוב לי את המתכונים.....הפעם נשברתי וכתבתי... היה חייב ששתף אתכם ....אז תהנו
מצרכים
500 גרם קמח
500 גרם קמח
25 גר' שמרית
200 גר' חמאה מומסת
1 ביצה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
כפית לא גדושה מלח
כ ½כוס חלב פושר
לעסק......מכניסים למערבל את כל החומרים (מלבד הנוזלים) ולשים תוך הוספה הדרגתית של הנוזלים. לאחר הוספת כל הנוזלים יש להוסיף את החמאה עד לקבלת בצק רך מאד וגמיש שאינו נדבק לדפנות. מניחים בקערה עד להתפחה ועד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל- 18 כדורים שווים ומניחים בקערת שקעים משומנת ומסוכרת היטב. משהים לתפיחה עד להכפלת הנפח. אופים בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס עד לקבלת גוון זהוב חום. ניתן להכין כיכרות לחם בכל צורה רצויה.יש לשמן ולסכר את הכלי מבפנים ואז להניח את הבצק כ – 2/3 מהגובה להטפיח ולאפות. בחום 180 עד להזהבה
אוהבת בריוש , נראים נהדר .
השבמחקהולכת למטבח לנסות ......
תודה ,
שבוע טוב ,
שרית-ב
♥
כפרות על אשתך היפה מאוד.
השבמחקתגיד לה שהתגעגעתי.
מאודדדד !
אוהבת אתכם אחים שלי.
אריאלה