זוכרים שסיפרתי לכם שהכנתי רביולי ופסטה בבית.....אז ארוחת ערב ב-10 דקות כולם נהנו והיה טעים מאוד....
אז כמו שאמרנו הרוטב תמיד מחכה לפסטה ופסטה טריה צריכה בישול קצרצר במים אז נתחיל ברוטב....
ל - 3-4 מנות מגרדים בפומפיה 3 עגבניות אדומות מוסיפים גביע שמנת לבישול ומבשלים כ - 5 דקות על אש בינונית לאחר הרתיחה.....ממליחים ע"פ טעמכם והרוטב מוכן.....את הפסטה הטריה טובלים ל-2-3 דקות במים מומלחים....כאשר הפסטה מוכנה מסננים ומעבירים למחבת הרוטב לעוד דקה...ומגישים .....הקטנים טרפו והגדולים גם
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצהamnon120@gmail.com
פיטוציני בבית....שונה מכל פסטה אחרת |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה