יום ראשון, 20 במרץ 2011

גולאש קורקבנים

את הקורקבנים אני מאד אוהב לבשל....והיורש הקטן מבקש שאכין....הפעם הכנתי עם תפו"א ופטריות ולא נישאר כלום.

את שלב הניקוי וההכנת של הקורקבנים הסברתי במתכון הזה  קורקבנים בארומת כמון

אז כך לעסק......טיגנתי בצל גדול קצוץ עם כמה פיטריות שמפניון.....הוספתי את הקורקבנים ויצקתי כליטר מים ובישלתי חצי שעה....לאחר חצי שעה הוספתי  2 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות....

תבלינים....מלח ע"פ טעמכם....כף פפריקה מתוקה....קמצוץ אגוז מוסקט ומעט שמן......מבשלים עד שהקורקבנים רכים....(בערך שעה ורבע).

חשוב לשים לב שהרוטב יהיה סמיך וטעים....לא לערבב יותר מידי שלא יצא בלאגן בסיר...ניתן ומומלץ לערבב את הסיר (לתפוס את הידיות ולנער קלות)....אם נשאר הרבה מים לפתוח את המכסה ולאדות....היזהרו שלא ישרף  :-)

תגישו עם אורז או בורגול....מעדן

בתאבון

 

תגובה 1:

  1. אנונימי26/1/12

    נראה מיליון דולר
    אין עלייך אתה מכין לנו מנות בשביל לאכול ולא רק בשביל לצלם.
    אוכל ביתי אמיתי וזה משיפה במנות שלך.
    יובל רומנו

    השבמחק