יום שישי, 11 במרץ 2011

פסטה פנה פטריות ושרי

הילדים רעבים זוגתי ואני גם.....ארוחת ערב מהירה וטעימה......

את הפנה כמובן הרתחתי במים מומלחים וסיננתי.....

לרוטב הקפצתי בשמן זית טוב כמה סוגי פיטריות טריות עם עגבניות שרי חתוכות לרבעים.....מלח גס ופלפל גרוס....וטימין טרי מהגינה.....

את הפסטה לצלחת עם כמות מהרוטב וגבינת פטה......מנה של מסעדה ב-1/2 שעה

לבריאות ובתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה   amnon120@gmail.com




הרוטב טרם ההקפצות


תגובה 1:

  1. אנונימי11/3/11

    אתה בטוח שאתה לא שף?

    השבמחק