יום שבת, 12 במרץ 2011

סלט כרוב וחמוציות בניחוח אסייתי

סלט מהיר שעדיף להכין יום קודם או לפחות כמה שעות לפני.... על מנת שהכרוב יתפוס את הטעמים....

אז כך במנדולינה קצצתי 1/2 כרוב לקערה הוספתי כף סויה כף חומץ אורז...1/2 כפית שמן שומשום...חופן חמוציות, מעט סוכר חום  ו-50 גרם שומשום שקליתי במחבת.....ניתן לשחק בתוספות נוספות כלבבכם.

עורבב ונכנס לכמה שעות לקירור......

מעולה........בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה   amnon120@gmail.com



תגובה 1:

  1. snowmusic12/3/11

    אני מאוד אוהבת כרוב והסלט נראה מאוד טעים - ינוסה השבוע.
    הוא גם ללא הרבה שמן וזה טוב לערכי הבדיקות (-:

    השבמחק