יום חמישי, 26 בדצמבר 2013

עוגות פריכות עם נוטלה ואגוזים/חלבה

רולדה שהיא גם עוגיות פריכות ונהדרות המתכון המקורי של דודו אוטמזגין

החומרים לבצק:
200 גרם חמאה
75 מ"ל שמנת מתוקה
40 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח
קורט אבקת אפיה

אופן ההכנה:
1. בתוך מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם אבקת הסוכר. מוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה.
2. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עד שמתקבל בצק חלק. לעבד מעט את הבצק על משטח מקומח.
3. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך שעתיים.
4. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק של הבצק על משטח מקומח בגודל מלבן 40*30 ומורחים את ממרח הנוטלה. מפזרים מעל אגוזים טחונים או חלבה.
5. מגלגלים לרולדה ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות.

6. ממתינים שהרולדות תתקררנה וחותכים לפרוסות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

בתיאבון!

 

אין תגובות:

פרסום תגובה