יום שלישי, 14 באוגוסט 2012

רוטב קורקבנים לקוסקוס

אחלה תוספת מעל הקוסקוס.....הכנתי ונעלם

מצרכים

2 מגשים קורקבנים
3 שיני שום
תבלינים......2-3 כפות שמן.......1/2 כפית כורכום....1/2 ראס אל חנות ......כפית מרק עוף .............קוביית תיבולית בטעם בקר ומלח

לעסק......מרתיחים את הקורקבנים אחרי ששטפנו אותם ומבשלים כ - 1/4 שעה......שוטפים את הקורקבנים וחותכים אותם לקוביות......אני אוהב להוריד גם את כל הסחוסים

מכניסים לסיר את הבשר וכל השאר עם מים ומבשלים שעה עד שעה וחצי.....צריך שיהיה רך

אפשר כתוספת נחמדה ואפשר מעל קוסקוס ריחני

בתאבון




אין תגובות:

פרסום תגובה