לא צריך להיות שף בכדי ליצור תוספת יפה וטעימה.....את ראשי השום הכנתי למפגש המיוחד היום....כל כך פשוט ומאד טעים....
אז כך......לוקחים 6 ראשי שום ומסירים להם את הראש...מכניסים אותם לסיר עם חצי בקבוק יין אדום טוב....כפית סוכר ואני גם הוספתי כף ריבת יין של תשבי.
מבשלים 1/4 שעה על אש קטנה עם מכסה....מסירים את המכסה ונותנים ליין להצטמצם עד כמעט הסוף....מקררים ומגישים.....יכול ללוות נתח טוב או צלעות.
לייק בצד ימין וכל פוסט חדש אצלכם במחשב
לייק בצד ימין וכל פוסט חדש אצלכם במחשב
בתאבון
ממש טעים...מעדן
השבמחק