יום ראשון, 16 באוקטובר 2011

שום ביין

לא צריך להיות שף בכדי ליצור תוספת יפה וטעימה.....את ראשי השום הכנתי למפגש המיוחד היום....כל כך פשוט ומאד טעים....

אז כך......לוקחים 6 ראשי שום ומסירים להם את הראש...מכניסים אותם לסיר עם חצי בקבוק יין אדום טוב....כפית סוכר ואני גם הוספתי כף ריבת יין של תשבי.

מבשלים 1/4 שעה על אש קטנה עם מכסה....מסירים את המכסה ונותנים ליין להצטמצם עד כמעט הסוף....מקררים ומגישים.....יכול ללוות נתח טוב או צלעות.

לייק בצד ימין וכל פוסט חדש אצלכם במחשב

בתאבון


תגובה 1: