יום שישי, 24 בדצמבר 2010

כשרוצים מהר אבל טעים - כרעיים עם בצל ועגבניות

ערב שבת הגיעה והקטנים החליטו שזה מה שהם רוצים......הכי מהר הכי טעים.

מתכון פשוט עם המון מתכונים כל משפחה והמתכון שלה.....היום נבשל בסגנון "יפרח"

מצרכים

3 כרעיים מפורקים או שלמים
2 עגבניות פרוסות
בצל בינוני פרוס
3 כפות שמן קנולה
כף פפריקה

מכניסים לקערה את העוף הבצל והעגבניה....מתבלים בכף פפריקה ומלח לפי הטעם,  מוסיפים את השמן וחצי כוס מים,   עושים מסז' לעוף ומסדרים יפה בתבנית.

מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל45 דקות בחום של 200 מעלות....לאחר מכן מורידים את הרדיד, וממשיכים לצלות כ - 1/4 שעה.....

ניתן להוסיף תפו"א ....או כל תוספת אחרת.....אצלנו אכלו אורז.

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה