היום החלטתי לעשות מתכון של אמא אך בשינוים קלים וללא בצל כלל.
את הרוטב טעמתי ויצא מעולה....זוגתי מאשרת....והקטנים מתים על רטבים על בסיס עגבניות..
את תוספת האורז הבסמטי עשיתי בתוספת אורז שחור.
לצלע השניה יהיה אוכל לתפארת מחר לעבודה.
מצרכים
2-3 כרעיים חתוכים ונקים
5 עגבניות אדומות, מקולפות קצוצות וללא גרעינים
2 שיני שום כתוש
2 כפות שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
לעסק.......מבשלים את העגבניות כ- 5 דקות ומוסיפים את השום הפפריקה והשמן ומערבבים טוב על הגז עוד כ -5 דקות ואז מכניסים את העוף לעוד כשעה בישול על אש קטנה......אני בשלב הזה הוצאתי את העוף ואת כל הרוטב טחנתי עם הבלנדר סטיק.
חשוב לשים לב שהרוטב לא נדבק לסיר ונישרף.....מומלץ לשים לב כל הבישול ולערבב מידי פעם.....את הרוטב נצמצם על מנת שלא יהיה מימי מידי, אך שיהיה מתאים לטבול בו לחם טרי....
בתאבון
את הרוטב טעמתי ויצא מעולה....זוגתי מאשרת....והקטנים מתים על רטבים על בסיס עגבניות..
את תוספת האורז הבסמטי עשיתי בתוספת אורז שחור.
לצלע השניה יהיה אוכל לתפארת מחר לעבודה.
מצרכים
2-3 כרעיים חתוכים ונקים
5 עגבניות אדומות, מקולפות קצוצות וללא גרעינים
2 שיני שום כתוש
2 כפות שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
לעסק.......מבשלים את העגבניות כ- 5 דקות ומוסיפים את השום הפפריקה והשמן ומערבבים טוב על הגז עוד כ -5 דקות ואז מכניסים את העוף לעוד כשעה בישול על אש קטנה......אני בשלב הזה הוצאתי את העוף ואת כל הרוטב טחנתי עם הבלנדר סטיק.
חשוב לשים לב שהרוטב לא נדבק לסיר ונישרף.....מומלץ לשים לב כל הבישול ולערבב מידי פעם.....את הרוטב נצמצם על מנת שלא יהיה מימי מידי, אך שיהיה מתאים לטבול בו לחם טרי....
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה