יום שלישי, 17 במאי 2016

פרגית ברביקיו בקרמל

פרגית הינו נתח עסיסי שאוהב בישול קצר וללא תיבול חזק, טעם הבשר נשמר והעסיסיות.

הפעם הפרגית תהייה מרכז המנה אבל הוספתי לה אורז צהוב שטופל אחרי הבישול.....אחרי שהאורז נח בקערה ערבבתי קצת פטרוזיליה נגיעה של שמיר (לא אוהב אותו אבל בקטנה) וקוביות בטטה....וקיבלנו אורז אחד אחד עם תוספות.

בצד אשכול שרי שנמשח בשמן זית פלפל גרוס ומלח גס ונכנס לצריבה בתנור בחום גבוהה.

את הפרגית צורבים במחבת פסים צריבה מלאה,  ופטריות שמפניון קטנות נכנסו לטיגון עמוק.

מצרכים לרוטב

2 כפות רוטב ברביקיו
כף דבש / סילאן
חצי שן שום כתושה
כפית שמן סויה
מלח

לעסק.......מערבבים את הרוטב במחבת עד לרתיחה ומעבירים את הפרגית והפטריות והקפצה ברוטב תוך כדי ערבוב מתמיד....דקה בערך.

סדרו יפה בצלחת ויש לכם צלחת מושלמת

בתאבון



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה