יום רביעי, 25 במאי 2016

פוקאצ'ה טלה

שילוב מוצלח בין בצק לבשר
בצק פוקאצ'ה אני מכין כך - קישור לבצק

מצרכים לבשר

250 גרם בשר כבש טחון או קצוץ דק (לא שומני במיוחד)
שן שום כתוש
כפית פפריקה איכותית
כפית כמון
קמצוץ הל
מלח ופלפל

לעסק......לערבב היטב את הבשר והתבלינים ולפזר על בצק הפוקאצ'ה שפתחנו.....להוסיף חופן עגבניות שרי ולתנור חום גבוה כרבע שעה.
כשיוצא מהתנור לפזר פטרוזיליה ומעט בצל סגול

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה