סבתא הייתה מכינה לנו קציצות קטנות כשהיינו ילדים והייתה שמה אותם בתוך מרק החרירה הילדים של היום פחות מתחברים למרקים הכבדים והטובים האלה...הם ביקשו עם פסטה ואני זרמתי
מצרכים לקציצות
300 גרם בשר טחון ממליץ על טרי
בצל קטן מגורר הכי דק
כמה עלים של פטרוזיליה או סלרי קצוצים דק דק
נגיעה של שמן
כפית פפריקה
קמצוץ כרכום
כמה גירודים של מוסקט
מלח ע"פ טעמכם
מערבבים ולשים טוב את הבשר עם כל המרכיבים מכדררים קציצות של 15 גרם ומניחים בקירור 15 דקות
מצרכים לרוטב
קופסה של עגבניות משומרות מאיכות טובה
2 שיני שום
כפית שמן זית
סוכר ומלח
להכנת הרוטב מרתיחים רבע שעה וטוחנים בסטיק......מכניסים את הקציצות לבישול ברוטב העגבניות כחצי שעה ומוזגים על הפסטה
בתאבון
מצרכים לקציצות
300 גרם בשר טחון ממליץ על טרי
בצל קטן מגורר הכי דק
כמה עלים של פטרוזיליה או סלרי קצוצים דק דק
נגיעה של שמן
כפית פפריקה
קמצוץ כרכום
כמה גירודים של מוסקט
מלח ע"פ טעמכם
מערבבים ולשים טוב את הבשר עם כל המרכיבים מכדררים קציצות של 15 גרם ומניחים בקירור 15 דקות
מצרכים לרוטב
קופסה של עגבניות משומרות מאיכות טובה
2 שיני שום
כפית שמן זית
סוכר ומלח
להכנת הרוטב מרתיחים רבע שעה וטוחנים בסטיק......מכניסים את הקציצות לבישול ברוטב העגבניות כחצי שעה ומוזגים על הפסטה
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה