יום שלישי, 6 בנובמבר 2012

מעורב ירושלמי באשקלון

מזמן לא התפנתי למחשב ועמכם הסליחה.......המסעדונת שפתחנו גוזלת כל שנייה מיותרת אבל הכל נעשה מתוך אהבה וכבוד גדול לאוכל הביתי.

היום הגעתי למסעדה מורעב ורקחתי לעצמי מעורב שיוגש גם ביומיים הקרובים......

מצרכים

חלקי פנים של עוף......טחול.....לב.....כבד........את הלב והכבד יש להעביר צליה ראשונה לשומרי הכשרות
חזה עוף פרוס לרצועות דקות דקות
בצל פרוס
תבלינים........כמון.....פלפל שחור גרוס.......כורכום......מוסקט ומלח......לערבב את הכל לתערובת תבלינים

לעסק.......פשוט פשוט......מטגנים קלות את הבצל........לאחר כדקה מוסיפים את חלקי הפנים והעוף.......מתבלים ומקפיצים במחבת כ - 2-3 דקות על אש חזקה

בגט טרי ולא צריך יותר כלום

בון אפטיט


5 תגובות:

  1. אנונימי6/11/12

    האם האוכל כשר?

    השבמחק
    תשובות
    1. יש לנו איזה דיסוננס עם הרבנות......הבשר חלק והכל כשר.....אבל יש לנו בעייה מוסרית לשלם "פרוטקשן" ללא קבלת תמורה

      מחק
    2. אנונימי7/11/12

      צודק נמאס מהרבנות לא צריך את הכשר שלהם רק בגלל שאין תעודה לא אומר שהמקום לא כשר !!!

      מחק
  2. אנונימי7/11/12

    אמנון מזל טוב על המסעדה ובהצלחה
    מה יש לקחת לשבת הביתה?
    ומה הטלפון של המסעדה?

    השבמחק
    תשובות
    1. שבת רק בהזמנה מראש עד יום חמישי......הטלפון 050-9500059
      ברוכים הבאים

      מחק