מזמן לא התפנתי למחשב ועמכם הסליחה.......המסעדונת שפתחנו גוזלת כל שנייה מיותרת אבל הכל נעשה מתוך אהבה וכבוד גדול לאוכל הביתי.
היום הגעתי למסעדה מורעב ורקחתי לעצמי מעורב שיוגש גם ביומיים הקרובים......
מצרכים
חלקי פנים של עוף......טחול.....לב.....כבד........את הלב והכבד יש להעביר צליה ראשונה לשומרי הכשרות
חזה עוף פרוס לרצועות דקות דקות
בצל פרוס
תבלינים........כמון.....פלפל שחור גרוס.......כורכום......מוסקט ומלח......לערבב את הכל לתערובת תבלינים
לעסק.......פשוט פשוט......מטגנים קלות את הבצל........לאחר כדקה מוסיפים את חלקי הפנים והעוף.......מתבלים ומקפיצים במחבת כ - 2-3 דקות על אש חזקה
בגט טרי ולא צריך יותר כלום
בון אפטיט
היום הגעתי למסעדה מורעב ורקחתי לעצמי מעורב שיוגש גם ביומיים הקרובים......
מצרכים
חלקי פנים של עוף......טחול.....לב.....כבד........את הלב והכבד יש להעביר צליה ראשונה לשומרי הכשרות
חזה עוף פרוס לרצועות דקות דקות
בצל פרוס
תבלינים........כמון.....פלפל שחור גרוס.......כורכום......מוסקט ומלח......לערבב את הכל לתערובת תבלינים
לעסק.......פשוט פשוט......מטגנים קלות את הבצל........לאחר כדקה מוסיפים את חלקי הפנים והעוף.......מתבלים ומקפיצים במחבת כ - 2-3 דקות על אש חזקה
בגט טרי ולא צריך יותר כלום
בון אפטיט
האם האוכל כשר?
השבמחקיש לנו איזה דיסוננס עם הרבנות......הבשר חלק והכל כשר.....אבל יש לנו בעייה מוסרית לשלם "פרוטקשן" ללא קבלת תמורה
מחקצודק נמאס מהרבנות לא צריך את הכשר שלהם רק בגלל שאין תעודה לא אומר שהמקום לא כשר !!!
מחקאמנון מזל טוב על המסעדה ובהצלחה
השבמחקמה יש לקחת לשבת הביתה?
ומה הטלפון של המסעדה?
שבת רק בהזמנה מראש עד יום חמישי......הטלפון 050-9500059
מחקברוכים הבאים