הקטנטנה קבלה בירושה את אהבתה לבשר......ארוחת צהריים ביום שישי כולם נהנו ב - 5 דקות עבודה
לפולנטה - ציר ירקות ומלח.....2 דקות על האש לכסות עוד 2 דקות וזה מוכן
שיפוד פרגית שתובל במלח פפריקה וכמון ונצרב קלות על מחבת פסים
מעט פטרוזילה ובתאבון......תגידו שזה לא פשוט
אף פעם לא השתמשתי בפולנטה .האם זה תחליף לפירה?אולי תפרט מה היחס בין הפולנטה לבין הציר מרק ?
השבמחקהוא לא תחליף לפירה......אבל יכול לקבל עושר טעמים עצום
מחקאני מוסיף ל - 2 כוסות נוזל כ - 3/4 כוס קמת תירס /פולנטה