יום שבת, 31 במרץ 2012

צהריים בקלי קלות פרגית ופולנטה

הקטנטנה קבלה בירושה את אהבתה לבשר......ארוחת צהריים ביום שישי כולם נהנו ב - 5 דקות עבודה

לפולנטה - ציר ירקות ומלח.....2 דקות על האש לכסות עוד 2 דקות וזה מוכן

שיפוד פרגית שתובל במלח פפריקה וכמון ונצרב קלות על מחבת פסים

מעט פטרוזילה ובתאבון......תגידו  שזה לא פשוט


2 comments:

  1. אנונימי4/4/12

    אף פעם לא השתמשתי בפולנטה .האם זה תחליף לפירה?אולי תפרט מה היחס בין הפולנטה לבין הציר מרק ?

    השבמחק
    תשובות
    1. הוא לא תחליף לפירה......אבל יכול לקבל עושר טעמים עצום
      אני מוסיף ל - 2 כוסות נוזל כ - 3/4 כוס קמת תירס /פולנטה

      מחק