כבר סיפרתי לכם כמה אני אוהב את הירק המופלא הזה בכל צורה.....כהכנה לקראת המתכון לשבת אסביר איך אני קולף אותם...עבודה קשה אך שווה ביותר.
בשלב הראשון נחתוך את הרגל הכי קרוב לראש
נקלף עלה עלה בעזרת סכין קטנה
עד שנגיע למצב הזה
נפריד את הראש משאר העלים
כך זה אמור להראות
בעזרת כפית ננקה את הביפנוכו מכל השערות
כך זה אמור להראות אחרי הניקוי
בקערה נסחט כמות הגונה של לימונים ונשאיר את הראשים 5-6 שעות לפחות עד שהם יהיו צחורים חמצמצים קלות ומוכנים למילוי......מחר תקבלו את המתכון
בהצלחה
שלום רב
השבמחקרציתי לדעת אך מאחסנים הארטישוק לתקופה ארוכה.
תודה
לאחר הקילוף מכניסים לרתיחה קצרה 3-4 דקות מקררים ומכניסים להקפאה......אני שומר כך אפילו שנה
מחק