יום שבת, 25 בפברואר 2012

פסטה וזוקיני בגודל אצבע

ביקור אצל אחותי הביא לי הביתה שקית קישואים קטנטנים שאגלי הגשם האחרון עוד עליהם והם קריספים כמו מלפפון טרי...

לארוחת הערב המהירה צרפתי פסטה טריה שהייתה במקפיא ויצא מעולה.

לעסק.......במחבת עם שמן זית (אפשר גם עם חמאה) הקפצתי סלסלת שמפיניון ו - 4 קישואים קטנים כ - 4 דקות....הוספתי עלים מ-4 ענפי טימין ומלח ים.....

כשהיה מוכן הוקפץ עוד חצי דקה עם הפסטה .......הזלפה של שמן זית טרי ולעסק.....הכי פשוט והכי טעים

בתאבון




במחבת

2 comments: