יום רביעי, 7 בדצמבר 2011

חיטה חריפה לחמין

תוספת נהדרת לחמין....ניתן להכין גם מתוק אבל נדבר על זה בפעם אחרת...בחמין המרוקאי אין בלאגן בסיר ולכן את החיטה נכין בשקית קוקי ונניח על כל החמין.

לעסק.....כוס חיטה ששטפנו במים נכנסת לשקית קוקי עם כפית פפריקה מתוקה וחצי כפית פפריקה חריפה.....2-3 פלפלי שאטה וחצי ראש שום לא קלוף.....מלח ע"פ טעמכם ו - 2 כוסות מים......הכל ביחד ולמנוחה עד לארוחה...

טעיםםםםם.....בתאבון

המתכון שלנו לסכינה החמין המרוקאי


8 תגובות:

  1. שף אמנוניו, י'אח יקר ואהוב.
    מי רוצה טוסט גבינה על הסובוח כשזה מה שאתה מביא?
    כפרה על התחת שלך !!!
    מי אוהבת אותך יותר ממני, אה? אה? אה?
    נשיקות וגיברת ולשני המדהימים שלכם.

    השבמחק
  2. אנונימי8/12/11

    האם טעים להכין את זה סתם כתוספת לארוחה בסיר נפרד, ולא בתוך החמין?

    השבמחק
    תשובות
    1. אנונימי1/4/13

      אני כילד אכלתי זאת וזה טעים ברמות רק נדמה לי שחסר שמן או שומן בקר שצריך להכניס בשקית .הורי הכינו עם שקית בד
      בתיאבון
      מוטי

      מחק
  3. יש מתכונים לחיטה...זו ספציפית עדיפה לחמין

    השבמחק
  4. אנונימי11/11/12

    אמנון אתה פשוט מלך תודה על כל המתכונים מציל אותי כל יום מחדש תודה תודה !!!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה תודה......מחמם את הלב

      מחק
    2. אנונימי6/12/12

      מה כמות החיטה ביחס לתבלינים ??

      מחק
    3. כפי שמצויין המתכון.....הכמות היא לכוס

      מחק