יום רביעי, 29 ביוני 2011

תפודונים או פוח דאמה

הכותרת זה השמות שהקטנים ממציאים לתפו"א אפויים הנפלאים האלה....מומלץ כתוספת וכמעט ואין עבודה....

ללא חירטוטים ישר לעסק......שוטפים היטב קילו של תפו"א קטנים....אלה שקונים נקיים ברשת....שוטפים היטב ומכניסים לסיר מים......לאחר הרתיחה מבשלים עוד 5 דקות ומסננים....

מכניסים לקערה את התפו"א..(אם יש כאלה שהם גדולים מהממוצע תחתכו לשתיים).....1/3 כוס שמן זית איכותי....מלח גס ופלפל שחור גרוס ע"פ טעמכם ועלים מ-4-5 ענפי טימין .....לערבב ולתבנית.....זה כל הסיפור...

מכניסים לתנור מחומם כאשר התבנית מכוסה בנייר כסף....ל-20 דקות ולאחר מכן ללא נייר כסף לעוד 10 דקות....מסדרים ומגישים כתוספת לארוחת מלכים...אוייי כמה שזה טעים וכמה פשוט...תהנו

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצהmailto:התפוצהamnon120@gmail.com



7 תגובות:

  1. אנונימי21/9/11

    מה צריכה להיות הטמפרטורה של התנור ?

    השבמחק
  2. 180 ובצריבה האחרונה אפילו 200..........בהצלחה

    השבמחק
  3. אנונימי22/6/12

    אהבתי "בלי חירטוטים" מאוד אהבתי ואין לי איך לעשות "לייק"...
    קצר ולעניין, קל וטעים איך אני יכולה שתופיעו לי על הקיר בפייס?

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה

      מוזמנת לדף הפיסבוק של צרמלה ולעשות לייק .....בעמוד זה בצד ימין יש קיצור לקבוצה

      מחק
  4. אנונימי21/11/12

    תודה. יצא טעים

    השבמחק
  5. אנונימי20/2/13

    אני מחפשת אבקת היקורי לעישון בשר כמעט בכל הארץ וללא תוצאות אולי אתם יודעים היכן ניתן למצוא

    השבמחק
    תשובות
    1. אני קונה שבבי עץ היקורי לעישון......חנויות וובר מוכרים מנגלים מעשנות ועוד

      מחק