יום שלישי, 17 במאי 2016

פרגית ברביקיו בקרמל - Barbeque Spring Chicken

פרגית הינו נתח עסיסי שאוהב בישול קצר וללא תיבול חזק, טעם הבשר נשמר והעסיסיות.

הפעם הפרגית תהייה מרכז המנה אבל הוספתי לה אורז צהוב שטופל אחרי הבישול.....אחרי שהאורז נח בקערה ערבבתי קצת פטרוזיליה נגיעה של שמיר (לא אוהב אותו אבל בקטנה) וקוביות בטטה....וקיבלנו אורז אחד אחד עם תוספות.

בצד אשכול שרי שנמשח בשמן זית פלפל גרוס ומלח גס ונכנס לצריבה בתנור בחום גבוהה.

את הפרגית צורבים במחבת פסים צריבה מלאה,  ופטריות שמפניון קטנות נכנסו לטיגון עמוק.

מצרכים לרוטב

2 כפות רוטב ברביקיו
כף דבש / סילאן
חצי שן שום כתושה
כפית שמן סויה
מלח

לעסק.......מערבבים את הרוטב במחבת עד לרתיחה ומעבירים את הפרגית והפטריות והקפצה ברוטב תוך כדי ערבוב מתמיד....דקה בערך.

סדרו יפה בצלחת ויש לכם צלחת מושלמת

בתאבון

Spring Chicken. This cut favors a quick roast with mild seasoning, easily retains both juiciness and flavor.
Today the chicken will be the center piece, sided with yellow rice with little additions of parsley, steamed sweet potato cubes and a hint of dill. and there we have it! One rice side dish. for garnish a stem of cherry tomatos cooked with kosher salt, cracked black pepper and a hint of olive oil.
Sear the chicken 360 with a grill pan, and add small champignon mushrooms
For the sauce:
1 Tbsp Barbeque sauce
1 Tbsp Honey / Date-Honey
Half a garlic
1 Tsp oil
Salt to taste

The Spring Chicken:
Mix in the sauce in a pan until it boils then add the grilled spring chicken and mushrooms
keep stiring everything for a minute.
Bon Apetite



אין תגובות:

פרסום תגובה