יום שני, 22 בספטמבר 2014

להכין ט'רשי עם מאיר

טוב אז תקצר היריעה מלהסביר מה עברתי היום....האנרגיות מטורפות.....מאיר אדוני בכבודו ובעצמו הגיע לבשל איתי את ארוחת ראש השנה.....היה קוסקוס דגים....... סביצ'ה סלק ורימונים......עכשיו נכין ט'רשי שהשף הכין....אגדת טעם
 
מצרכים
 
קילו דלעת......להכניס את כל החתיכה לתנור לאפייה......נמליח ונשמן בשמן זית לפני האפייה....מוציאים כשהדלעת רכה
2 חצילים בלאדי שרופים ומנוקים....רק הליבה ללא הקליפה
4 שיני שום כתוש
מיץ מלימון שלם
תבלינים.....כמון...פפריקה מתוקה וגם טיפה חריפה......מלח וטיפונת שמן
 
לעסק......הכי פשוט והכי טעים......את החציל נרסק קלות במזלג......את הדלעת נגרד מהקליפה ונוסיף לחציל.....נוסיף את כל שאר המצרכים ונערבב היטב.

אפשר לאכול חם ואפשר למקרר לשולחן החג

טעים אש....בתאבון
 

8 תגובות:

  1. אורני22/9/14

    באמת נראה טעים אש. אני גאה בך!!

    השבמחק
  2. אנונימי22/9/14

    שלום! האם ניתן להכין עם דלורית? אשמח לקבל תשובה בכדי להכין לחג shila

    השבמחק
    תשובות
    1. אפשרי גם עם דלורית
      חג שמח ושנה טובה

      מחק
  3. נראה מבטיח. רק להיות נוכח במפגש ענקים שכזה.....וואו וואו !!!
    שנה טובה אמנון ,לך, למשפחתך ולכל הצרמלאים באשר הם ! שנה טובה למאיר ומשפחתו. שנה של פריחה,שגשוג ורקיחה של מאכלים מופלאים. שאו ברכה בעמלכם !

    השבמחק
  4. כמובן הולך עם קוסקוס :) ואני מוסיפה קימל ולימון מוסיף המון שדרוג!!

    השבמחק
  5. אנונימי5/10/14

    שלא תקחו גם את זה לטריפולטאים ואחכ תגישו שזה שלכם

    השבמחק
    תשובות
    1. חחחחח.......לא שלנו (המרוקאים).....של אחינו הטריפולטאים ....מודה :-)

      מחק