יום חמישי, 4 בספטמבר 2014

תבשיל חצילים ופלפלים פיקנטי

אנחנו מבשלים לשבת חתן של האחיין הצדיק וכל החמולה צריכה גם לאכול צהריים אז אמא ציק צ'ק מעמידה סיר חצילים אני מעמיד סיר בשר ראש פיקנטי......למי יש עוד כח להמשיך לעבוד אחרי זה......אז יאללה בואו נכין חצילים

מצרכים ל כמות של 4-5 חצילים

חצילים....נחפש את החברים ללא הגרעינים בינונים קשים .....נקלף אותם ונחתוך גס
פלפל אדום (גמבה) חתוכה לרצועות
פלפל חריף אדום
2 עגבניות אדומות...מקולפות סחוטות מגרעינים וחתוך גס
8 שיני שום
תבלינים.....פפריקה...כורכום ..............כמון ומלח

לעסק............לסדר את העגבניות למטה ומעל את הפלפלים החצילים והשום...........להוסיף 2-3 כפות שמן ......להוסיף תבלינים ולהעלות לאש.......מכסה  סגור ועל אש קטנה.

אחרי כרבע שעה מתחילים לערבב בעדינות (אין במתכון מים בכלל).....הבישול אורך כ-50 דקות......תמיד על אש קטנה ועד שכמעט ולא נותרים נוזלים בכלל......תשתדלו לערבב בעדינות שלא יהיה רסק

עם אורז לבן .........א ל י פ ו ת



 

5 תגובות:

  1. אנונימי5/9/14

    בלי שמן בכלל? תודה מרגלית

    השבמחק
  2. מרגלית שלום..... כתוב 2-3 כפות שמן🌹

    השבמחק
    תשובות
    1. אנונימי5/9/14

      תודה ושבת שלום
      מרגלית

      מחק
  3. רונית6/11/14

    הלוואי שיכולתי לשלוח תמונות . . הריח במטבח ובכול הבית של תבשיל חצילים ופלפלים פיקנטי ואני מגישה את זה עם המתכון של פיש & צ'יפס.

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיףףףףף
      אפשר להעלות בדף הפיסבוק תמונות

      מחק