יום שני, 19 במאי 2014

קנלוני גבינות איכות בעשר דקות הכנה

מי שעוקב אחרי הפוסטים שלי כבר מבין שיש לי אהבה חדשה ......גבינות......אבל גבינות איכותיות שמיוצרות בצרפת , אנגליה, שוויץ ועוד מקומות נחשבים (זה לא שאין בארץ גבינות איכותיות אך אין כמו המקור).....המשותף לכל הגבינות הוא היבואנים משפחת סיימן המקסימים וחנות הדגל "במשקל" שאני אימצתי לי לימי שישי.....מי שבא לו לבקר ביאליק 36 ר"ג.
 
אז הבטחתי לכם קנלוני ב - 10 דקות הכנה...בואו ניגש למלאכת ההכנה.....את המתכון הכנתי בתבנית פיירקס לאינגליש - קייק והשתמשתי ב - 16 צינוריות פסטה

חומרים למילוי

1/2 קופסת גבינת טרטר אגוזים
1/2 חבילת גבינת בורסאן פלפל גרוס
100 גרם גאודה בקר מגורר דק
30 גרם גבינת עיזים קשה (זה מה שנשאר)
קופסת שמנת חמוצה
מעט גרידת אגוז מוסקט

חומרים לרוטב

קופסת עגבניות מרוסקות
חצי צנצנת סאקלה .....התמכרתי
וחצי קופסא שמנת מתוקה
טיפונת מלח

לעסק......את הרוטב נטחן הכל במיקסר סטיק ונניח בצד......את כל הגבינות נערבב יחד להומוגניות ונכניס לשק זילוף.....נמלא את הצינורות ונניח בתבנית.......נכסה את הכל ברוטב ונכניס לתנור.....אופים כ-3/4 שעה בחום של 180 ואפשר את העשר דקות לתת מכת חום.

מוציאים מהתנור....מוזגים בעדינות לצלחות.....גירוד של פרמזן איכותי ויש לכם מנה של אלופים.

כמובן שאפשרי שילוב אחר של גבינות ע"פ טעמכם.......אצלי זה רץ והיה שילוב מעולה

בון אפטיט




 

אין תגובות:

פרסום תגובה