יום שישי, 31 במאי 2013

מושט אפוי.....טימין שום ועוד

השבת רציתי שינוי קטן....אז המושט אותו המושט את התבלינים מעט שינינו התנור החליף את הגז.....יצא מוצלח

המתכון היה עם מושט ...אבל דניס או כל דג בגודל הנכון יכול להתאים

מצרכים

2 דגים שלמים ונקיים
1 גמבה או שושקה אדומה קצוצה
6 שיני שום קצוצים גס
חופן טימין טרי קצוץ
מלח גס / ים
פפריקה
שמן זית בנדיבות
אשכול שרי
צ'ילי שלם

לעסק......נכין בקערה את התערובת מכל המצרכים........בתבנית נסדר את הדגים שאותם נמרח בתערובת...את השאר נכניס לבטן הדג....העגבניות והצ'ילי לתבנית.......נוסיף כף או שתיים מים....נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור 200 מעלות לחצי שעה.....נסיר את הנייר כסף וניתן מכת חום ל - 5 דקות נוספות.....ניתן להגיש אבל עדיף להמתין כמה דקות

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה