יום ראשון, 26 במאי 2013

לזניה ב - 1/2 שעה

מאז שהכרתי את רוטב ברילה החיים פשוטים יותר......לא נשאר פירור

תכינו דפי פסטה ללזניה.....גבינות 1/2 קשות (אני השתמשתי בפטה, פרומעז, טוב טעם.....וגירור עליון של מנצגו)

תמיד יש את הדילמה...להרטיב או לא להרטיב את הפסטה......אני מרטיב

מסדרים בתבנית את דפי הלזניה....מורחים רוטב ברילה ומנפזרים גבינות......ושוב דפי לזניה....ושוב רוטב....ושוב גבינות

תחליטו אתם 3-4 שכבות.......אפיה 25 דקות על 150 מעלות.....ולתקוף

בתאבון






אין תגובות:

פרסום תגובה