יום שבת, 18 בפברואר 2012

צלי עוף ותפו"א......ריבת יין ותפוזי דם

עכשיו התפוזים הטובים ביותר......ומידי פעם גם מוצאים תפוזי דם מקסימים.

מנה שהכנתי לזוגתי לעבודה והתחסלה......פשוט להכנה ומאד טעים

לעסק......בקערה 4-5 שוקיים.......10-15 תפו"א קטנים חתוכים......כף ריבת יין (אני השתמשתי בריבה של יקב תשבי).....מיץ מ - 2 תפוזי דם......כפית סוכר חום...כפית פפריקה מתוקה.....ומלח ע"פ טעמכם.....מערבבים הכל עם כוס מים פושרים ו-3 כפות שמן ומכניסים לתבנית....מכסים ברדיד אלומיניום ו - 50 דקות לתנור 200 מעלות.

לאחר 50 דקות מסירים את הכיסוי וצורבים 10-15 דקות נוספות....

בתאבון


תגובה 1:

  1. הריבה המזוינת הזו ... לא היה לי רעיון מה לעשות איתה. עכשיו יש !
    תודה כפרה עליך !
    תודה גדולה.
    מתה עליך !

    השבמחק