יום ראשון, 20 בנובמבר 2011

מרק דלעת וערמונים

זוגתי ביקשה לסופ"ש הגשום מרק כתום.....אז הלכתי על דלעת וערמונים.....תראו כמה פשוט להכין מרק שיגישו לכם גם במסעדה.

מצרכים

1/2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
200 גרם ערמונים בוואקום
כוס ציר ירקות או למי שאין כפית מרק עוף
תבלינים....מלח ע"פ טעמכם ורבע כפית פפריקה מתוקה מעושנת
להסמכה אני השתמשתי בחופן פול קלוף אבל ניתן להחליף גם ב-2-3 כפות קמח

לעסק.......מבשלים הכל יחד כחצי שעה.....מים להוסיף בעדינות שלא יהיה דליל מידי...טוחנים בבלנדר מוט,  טועמים ומתקנים תיבול......מגישים עם מעט עירית קצוצה או שמיר.

בתאבון

6 תגובות:

  1. אנונימי20/11/11

    באת לי בזמן(-:......טלפון לבעל שבסופר-שיביא דלעת,ו....כבר הולכת להכין.
    מתה על מתכונים כאלה(-: ...תודה
    סמדר

    השבמחק
  2. איזה כיף סמדר.....אני את שלי עשיתי

    השבמחק
  3. מה זה פפריקה מעושנת?

    השבמחק
  4. מעשנים את הפלפלים ואז טוחנים.....נותן ארומה טובה.....תבלין מעולה אם לא משתוללים איתו

    השבמחק
  5. אנונימי20/11/11

    עושה - בטטה וערמונים
    יותר מתחבר לי

    השבמחק
  6. בטטה מצויין עם ערמונים...אבל גם דלעת בניחוח המעושן פצצה.....סיר של 5 ליטר נגמר תוך יומיים....

    תנסו :-)

    השבמחק