יום ראשון, 18 בספטמבר 2011

אָמְבְּעָאַר - נקניקיות של מומחים

מי שעוקב אחרי הבלוג מבין שאני בניסיונות לשחזר מתכונים עתיקים ומיוחדים של נקניקים ונקניקיות........ואף מכשיר מילוי הוזמן ויגיע בקרוב.....

הפעם שוחזרה בהצלחה יתירה אָמְבְּעָאַר נקניקיה מרוקאית העשויה מהמעי הגס.....שטוף היטב היטב וממולאת בכבד בקר צלוי שומן כבש תבלינים ועשבי תיבול.....הפעם אחרוג ממנהגי ולא אתן את המתכון .....כי אני לא ממליץ לכם להכין כי זו עבודת פרך.....אבל שתכירו...באם נפל לכם קצב שהוא בעניני מילוי נקניקיות אקזוטיות אז תיקחו זה מעדן אמיתי.....

צולים את הנקניקיה הגדולה ואז חותכים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.....טעם נדיר

אם יש לכם מתכונים נסתרים לנקניקים או נקניקיות....אשמח לקבל ולנסות לשחזר


2 תגובות:

  1. אנונימי30/7/12

    את המתכון, בדחיפות!!!!
    אתה אפילו לא מבין כמה אני מחפשת מתכון של זה...

    השבמחק
    תשובות
    1. המעי שמשתמשים למילוי המעי הגס ועם ציפוי השומן החיצוני.....להשיג אצל קצבים שמומחים בחלקי פנים

      הופכים את המעי כך שהשומן החיצוני יהיה בחלק הפנימי

      למילוי צולים כבד בקר ולאחר שמתקרר קוצצים לקוביות מערבבים אותו עם קוביות שמן לב ושומן כבש.........מוסיפים פטרוזילה קצוצה....מלח, פלפל לבן ופפריקה

      את התערובת דוחסים למעי............את הנקניקיה צולים ואז פורסים

      בהצלחה וספרי איך יצא

      מחק