אכלנו אצל אחי שקפץ לביקור בארץ הקודש עד שהתפוצצנו......לערב חיפשתי משהו קל לקיבה וקל להכנה.....מה שהיה במקרר יצא לשיש נקצץ הוקפץ ונאפה ויצא סלט אליפות
מצרכים
3-4 סלקים קטנים...להכניס לנייר כסף מעט שמן זית...וכף מים ולסגור היטב שלא יצאו האדים ולתנור...30 דקות חום גבוה
2 גמבות - להכניס גם לתנור ואחרי 15 דקות להוציא לשקית
2 עגבניות - להכניס גם לתנור ל 20 דקות, להוציא לקרר לקלף ולקצוץ
תפוח גרנד סמיט קצוץ לגפרורים
6-7 אספרגוסים קצוצים
2 חופנים של אגוזים קלופים..... אני השתמשתי בפיסטוק...שקדים וצנוברים.....לקלות במחבת עם כפית שמן
חצי חופן פטרוזיליה קצוצה
לתיבול.....מיץ מלימון שלם, כף בלסמי...מלח ופלפל גרוס
לעסק....לקלות את האגוזים ולהוציא......להקפיץ את האספרגוס 3-4 דקות......את הסלקים להוציא לקלף ולחתוך חצאי עיגולים דקים.....לקלף את הגמבות לקלף ולחתוך לרצועות.....להוסיף תפוחים ועגבניות.....לערבב הכל יחד ולתבל...לטעום ולתקן תיבול....להניח בצלחת ולפזר מעט פטרוזיליה קצוצה
בתאבון וחג שמח
מצרכים
3-4 סלקים קטנים...להכניס לנייר כסף מעט שמן זית...וכף מים ולסגור היטב שלא יצאו האדים ולתנור...30 דקות חום גבוה
2 גמבות - להכניס גם לתנור ואחרי 15 דקות להוציא לשקית
2 עגבניות - להכניס גם לתנור ל 20 דקות, להוציא לקרר לקלף ולקצוץ
תפוח גרנד סמיט קצוץ לגפרורים
6-7 אספרגוסים קצוצים
2 חופנים של אגוזים קלופים..... אני השתמשתי בפיסטוק...שקדים וצנוברים.....לקלות במחבת עם כפית שמן
חצי חופן פטרוזיליה קצוצה
לתיבול.....מיץ מלימון שלם, כף בלסמי...מלח ופלפל גרוס
לעסק....לקלות את האגוזים ולהוציא......להקפיץ את האספרגוס 3-4 דקות......את הסלקים להוציא לקלף ולחתוך חצאי עיגולים דקים.....לקלף את הגמבות לקלף ולחתוך לרצועות.....להוסיף תפוחים ועגבניות.....לערבב הכל יחד ולתבל...לטעום ולתקן תיבול....להניח בצלחת ולפזר מעט פטרוזיליה קצוצה
בתאבון וחג שמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה