המתכון ששיתף אותנו אבי גולדברג....שוווה
מרכיבים:
250 גר' שקדים טחונים
80 גר' קמח חומוס
100 גר' גרעיני חמנייה (קלופים לא קלויים)
1 ביצה (אפשר להחליף בכף טחינה לטבעוניים)
6 כפות מים
1 וחצי כפיות מלאות צ'ילי גרוס
לא חייבים מלח אם כן אז לא יותר מחצי כפית
לעסק.......
לערבב יבשים, לערבב רטובים,
לאחד לעיסה שתתגבש אבל תישאר מעט דביקה.
לחלק ל- 2 חלקים......חלק לכל תבנית
לשטח על נייר אפיה לעובי 2 מ"מ
לחתוך לרבועים בגודל 2 ס"מ הכי נוח עם גלגל שחותכים פיצה
תנור שחומם ל- 180 מעלות. בערך 17-20 דקות. מוכן כשרואים בועיות רותחות על החטיפים.
להוציא מהתנור ולהפריד את החטיפים בעודם חמים.
טעים ורץ עם בירה ליד הטלוויזיה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה