הבטחתי לכתוב לכם על הצ'יפס הנפלא הזה שעטוף בציפוי טמפורה טריפולטאי.......בפלאפליות באזורנו שמכבדות את עצמם זה הצ'יפס שמוגש עם הפלאפל.....בקיצור לארוחת ערב תכינו כפול ממה שתכננתם כי הכל יגמר
מצרכים לבלילה
2 כוסות קמח
כוס וחצי מים
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית אבקת אפיה
לעסק..................מכינים את הבלילה שיהיה דליל אך לא דליל מידי.............פורסים תפו"א גדולים במנדולינה לפלחים דקים......ומשרים את התפו"א לשעה בבלילה ......מטגנים בשמן עמוק חם אך לא רותח (אחרי שהשמן רתח מורידים לאש נמוכה)......אחלה תוספת לארוחת ערב ולפלאפל....תהנו
בתאבון
ווווואי כמה זמן חיפשתי איך מכינים
השבמחקתודה
נורית
זה מדהים גם במילוי בננה או אננס
השבמחקוואי אמנון...איזה נוסטלגיה זרקת אותי עכשיו..איזה טעים זה!!
השבמחקאיך מכינים פאלאפל.......
השבמחקרננה שלום
השבמחקלפני שבוע פרסמתי כדורי פלאפל מיצרי.....בכדי להכין את הרגיל להחליף את הפול המושרה בחומוס מושרה....
בהצלחה וספרי איך יצא