יום שני, 14 בנובמבר 2011

צ'יפס תָפּוּח

הבטחתי לכתוב לכם על הצ'יפס הנפלא הזה שעטוף בציפוי טמפורה טריפולטאי.......בפלאפליות באזורנו שמכבדות את עצמם זה הצ'יפס שמוגש עם הפלאפל.....בקיצור לארוחת ערב תכינו כפול ממה שתכננתם כי הכל יגמר

מצרכים לבלילה

2 כוסות קמח
כוס וחצי מים
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית אבקת אפיה

לעסק..................מכינים את הבלילה שיהיה דליל אך לא דליל מידי.............פורסים תפו"א גדולים במנדולינה לפלחים דקים......ומשרים את התפו"א לשעה בבלילה ......מטגנים בשמן עמוק חם אך לא רותח (אחרי שהשמן רתח מורידים לאש נמוכה)......אחלה תוספת לארוחת ערב ולפלאפל....תהנו

בתאבון


5 תגובות:

  1. אנונימי14/11/11

    ווווואי כמה זמן חיפשתי איך מכינים

    תודה

    נורית

    השבמחק
  2. זה מדהים גם במילוי בננה או אננס

    השבמחק
  3. gili dei14/11/11

    וואי אמנון...איזה נוסטלגיה זרקת אותי עכשיו..איזה טעים זה!!

    השבמחק
  4. רננה15/11/11

    איך מכינים פאלאפל.......

    השבמחק
  5. רננה שלום

    לפני שבוע פרסמתי כדורי פלאפל מיצרי.....בכדי להכין את הרגיל להחליף את הפול המושרה בחומוס מושרה....

    בהצלחה וספרי איך יצא

    השבמחק