יום שני, 7 בנובמבר 2011

כדורי פלאפל מיצרי - טועמייה

כולנו מכירים את כדורי הפלאפל מחומוס שבארצנו הקטנטונת מוכרים בכל קרן רחוב......הפעם הלכתי על השיטה המצרית שמחליפה את החומוס בפול קלוף.......תאמת בעיני פול מוצלח מחומוס.

הילדים רצו פלאפל לארוחה ולי היה פול מצרי מושרה למרק ......נו מה יכול להיות נבדוק איך יצא ונעדכן....ההצלחה גברה על הציפיות.....הקציצות יצאו אווריריות וגם שעתיים לאחר הטיגון נשארו רכות וטעימות.

הכנתי לילדים גם צ'יפס תפוח שיצא מיליון דולר...בקיצור ארוחת ערב בקלי קלות

מצרכים

2 חופנים פול מצרי קלוף ומושרה כל הלילה במים
1/2 צרור ירק... פטרוזיליה או כוסברה ע"פ העדפתכם....אני ערבבתי בניהם
2 שיני שום
בצל אחד קטן
2 פרוסות חלה מושרות במים וסחוטות
תבלינים...מלח ....פלפל שחור........וקמצוץ כמון

לעסק......טוחנים הכל במטחנת בשר,    בעזרת 2 כפות יוצרים את הקציצות ולשמן עמוק

יאלה לעבודה

בתאבון


תגובה 1:

  1. נו, מה יהיה?
    על הבוקר ככה?
    ואני חשבתי שאתה חבר שלי.
    חברים חיפשתי...

    :-)
    חולה על התחת שלך יא אמנוניו היבוסי.

    השבמחק