יום שני, 7 בפברואר 2011

חציל בלאדי בניחוח מעושן

חולה חצילים קלויים אנוכי, ולשבת חשבתי איך להכין את החציל....

אז כך קליתי את החציל ו - 2 עגבניות אדומות , והפעם בהמלצת שרית על מחבת פסים ישנה שעברה הסבה לקליית ירקות וכך גם הגז לא התלכלך :-)

מוציאים את בשר החציל ואת בשר העגבניות הקלויות (מהעגבניות להיפטר מכמה שיותר גרעינים ונוזלים) מועכים בקערה ומתבלים ב.....מלח, שן שום כתושה, מיץ מחצי לימון, שמן זית....והשוס כפית פפריקה מעושנת של חוות התבלינים......מערבבים מכניסים למקרר ותוך שעה יש לכם סלט מטריף.....

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com


3 תגובות:

  1. איזה רעיון טוב. מחבת פסים!
    תגיד לשרית שהיא גאון.

    השבמחק
  2. אנונימי11/2/11

    אמא שלי הייתה עושה בסיר ישן
    החציל היה יוצא לה לבן לבן

    השבמחק
  3. אחלה סלט!!!

    השבמחק