יום רביעי, 5 בפברואר 2014

פורל אפוי וירקות טעימים

עוד שעתיים שבת,  עובד בחנות הדגים חוטף פורל של 600 גרם שוטף ומכניס לתבנית
 
תפרחות ברוקולי וכרובית, חבילת פטריות ותרמילי שעועית טרייה נכנסים לקערה......מלח ים פלפל גרוס כמה ענפי טימין טרי מהעציץ ושליש כוס שמן זית....כל הטוב הסה מתערבב יחדיו והירקות מסודרים בשכנות לדג.
 
את השמן והתבלינים שנשארו בקערה שופך על הדג למסז' עדין...מתכסה בנייר כסף ונכנס לתנור בחום 220 מעלות ל40 דקות ועוד 5 דקות שיזוף ללא ניר כסף
 
יצא טעים טעים וישבנו בשולחן השבת כבני מלך למרות הזמן הקצר

בון אפטיט ושבת שלום

 

אין תגובות:

פרסום תגובה