יום שלישי, 26 בנובמבר 2013

סלט עדשים וחיטה פיקנטי

בחודש האחרון לא יצא לכתוב יותר מידי.......יש מלא רעיונות ומתכונים.......נקווה שיהיה לי ישבן וזמן להעביר לכם את הניחוחות והטעמים

מצרכים

כוס חיטה שבושלה במים
כוס עדשים שחורות שבושלו במים
חופן כוסברה קצוצה
2-3 אספרגוסים חתוכים לטבעות
1 או חצי צ'ילי חתוך לעיגולים
תיבול......כפית כמון......כמה גירודים של אגוז מוסקט....מלח גס ופלפל שחור גרוס

לעסק................במחבת עם 2 כפות שמן זית מקפיצים את האספרגוס והצ'ילי כדקה.......מוסיפים למחבת את העדשים והחיטה להקפצה קלה קלה......מוסיפים את הכוסברה ומתבלים

אפשר להוסיף זרזיף של טחינה וזילוף שמן זית

אחלה סלט ומתאים גם כתוספת

בתאבון

 

אין תגובות:

פרסום תגובה