יום חמישי, 18 באפריל 2013

צלי בקר ופירה שורשים

צלי בקר ופטריות כבר העלתי לבלוג המתכון כאן

הוספתי קרם שורשים טוב ואורז לבן וארוחת שבת יצאה מוצלחת במיוחד

מצרכים לפירה שורשים

4-5 - ארטישוק ירושלמי
שורש סלרי
תפו"א קטן
2 שורשים של פטרוזיליה

לעסק.........מבשלים את השורשים עם מלח ו כ -10 שערות זעפרן עד ריכוך......מכניסים לטחינה עד שיצא חלק חלק......מתבלים במלח ומעט פלפל לבן......במידה ויוצא נוזלי מידי.....מכניסים למחבת על אש קטנה ומאדים טיפונת

בצלחת כף גדושה עם מריחה הגונה........ מעט מהצלי ויש לכם אחלה ארוחה טעימה טעימה

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה