יום רביעי, 17 באוקטובר 2012

גולאש טעים לשבת

הכנתי לאורחי המסעדה......מתכון בישול ארוך אך טעים ומזין

מצרכים

קילו בשר מספר 5 או 6 או שפונדרה ושריר יתאים גם
2 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות
2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות
2 עגבניות אדומות קלופות ללא גרעינים קצוצות גס
2 כפות רסק עגבניות
תבלינים......עלה דפנה.....כף פפריקה.....מלח

לעסק............את הבשר מרתיחים שעה במים.......לאחר שעה מוציאים את גוש הבשר לקירור......חותכים את הבשר לקוביות קטנות.

חצי מכמות המים להשאיר לרוטב......להוסיף את הבשר למי הבישול.....מוסיפים את העגבניות הרסק והתבלינים ומבשלים עוד כשעה.....מוסיפים את קוביות התפו"א לבישול נוסף של חצי שעה.

בכל הבישול מערבבים תוך כדי הבישול שלא ידבק......ושימו לב לרוטב צריך שיהיה מספיק וסמיך.....התבשיל מוכן כשהבשר רך

בתאבון......



אין תגובות:

פרסום תגובה